Hesabım
    ‘This Is Us’ 4. Sezon Kadrosuna Jennifer Morrison’ı Ekledi

    Jennifer Morrison, ‘This Is Us’ın 4. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu

    This Is Us”ın merakla beklenen 4. sezonunda oyuncu kadrosuna Jennifer Morrison eklendi.

    Son dönemde “Once Upon a Time”da izlediğimiz Morrison'ın “This Is Us”da hangi karaktere hayat vereceği açıklanmazken hikayedeki kilit rollerden birini üstleneceği belirtildi. Morrison’a kadroda Milo VentimigliaMandy MooreSterling K. BrownJustin Hartley, Chrissy Metz, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Michael Angarano ve Ron Cephas Jones eşlik edecek.

    20th Century Fox Television’ın ekrana taşıdığı “This Is Us” yolları beklenmedik şekillerde kesişen karakterlerin etkileyici öykülerini işliyor. Hikaye, kimisi aynı gün doğan ve hayatları sürpriz bir şekilde iç içe geçen karakterler aracılığıyla aslında tanıdığımızı zannettiğimiz insanlar hakkında yürüttüğümüz önyargıları vurguluyor. Senaryoyu Dan Fogelman kaleme alıyor.

    Fox'un en çok izlenen dizisi olmayı başaran ve geçtiğimiz haftalarda 3 sezon onayını birden alan "This Is Us" yürütücü yapımcılar Don Todd, Jess Rosenthal, Charlie Gogolak, Ken Olin, John Requa ve Glenn Ficarra tarafından hayata geçiriliyor.

    Jennifer Morrison ekran kariyeri boyunca “House”, “Once Upon a Time”, “Dawson’s Creek”, “Chase”, “How I Met Your Mother” ve “Five” gibi popüler dizilerde boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top