Hesabım
    Demi Moore 'Brave New World' Uyarlamasında Rol Alacak

    'Brave New World' uyarlamasının oyuncu kadrosuna Demi Moore dahil oldu

    Demi MooreBrave New World” uyarlamasının oyuncu kadrosunda boy gösterecek. 

    Moore merakla beklenen dizide, Alden Ehrenreich’ın canlandırdığı John karakterinin annesi Linda rolünde karşımıza çıkacak.

    Aldous Huxley’nin aynı adlı romanından uyarlanan “Brave New World” günümüzden uzak bir gelecekte; insanlığın büyük bir dönüşüm yaşadığı bir atmosferde hayat buluyor. Tekeşlilik, para ve aile gibi kavramların tarihe gömüldüğü bu yeni ütopik dünya düzeninde yaşayan Bernard Marx ve Lenina Crowne, Savage Lands’te geçirdikleri bir tatil esnasında büyük bir isyana tanık olurlar. İkili, kendilerini New London’a götürecek John the Savage tarafından kurtarılırlar.

    “Brave New World” uyarlamasının oyuncu kadrosunda Moore’a Jessica Brown Findlay, Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan ve Nina Sosanya gibi isimler eşlik ediyor. Senaryoyu David Wiener, Grant Morrison ve Brian Taylor kaleme alıyor.

    Proje geliştirme aşaması Syfy tarafından yürütülen dizi, ilk sezon onayını USA Network’ten almıştı. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Darryl Frank, Justin Falvey ve Owen Harris görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top