Hesabım
    HBO'nun 'Watchmen' Uyarlamasından Müjdeli Haber!

    Damon Lindelof’un HBO için hayata geçirdiği 'Watchmen' uyarlamasında prodüksiyon tamamlandı

    HBO'nun merakla beklenen Watchmen uyarlamasından güzel haber geldi. Dizinin makyaj sanatçısı Philonese West ile kostüm tasarımcısı Mandy L. Fason, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla dizinin prodüksiyonunun tamamlandığını duyurdu.

    Damon Lindelof'un ekrana taşıdığı mini dizi "Watchmen" bu yıl içerisinde HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Süper kahramanların kanun kaçakları gibi yaşadığı bir atmosferde geçen dizi, aynı adlı hit grafik roman ve film uyarlamasıyla aynı evreni paylaşırken farklı karakterleri ve hikayeleriyle orijinal mitolojiye yeni bir yorum getirecek. 

    Dizinin başlıca rollerinde Jeremy IronsRegina KingDon JohnsonTim Blake NelsonLouis Gossett Jr.Adelaide ClemensHong ChauAndrew Howard ve James Wolk gibi isimleri izleyeceğiz.

    İlk olarak 1986'da basılan "Watchmen" çizgi romanları, 12 sayıdan oluşan bir mini seri halinde okurla buluştu. Orijinal hikaye, kahramanlar ve kötüler arasındaki çizginin ne denli hassas olduğunu ortaya çıkaran gizemli bir komployu takip etti.

    "Watchmen" uyarlaması bu yıl içerisinde HBO'da izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top