Hesabım
    Krysten Ritter ‘Jessica Jones’ Devam Dizisiyle İlgili Son Noktayı Koydu

    Başrol Krysten Ritter ‘Jessica Jones’un devam dizisiyle ilgili net konuştu

    Netflix ve Marvel işbirliğinde ekrana taşınan Jessica Jones, 14 Haziran’da yayınlanan son bölümleriyle birlikte izleyicisiyle vedalaşırken devam dizisi söylentileri devam ediyor.

    Netflix geçtiğimiz yıl, Netflix-Marvel ortaklığında hayata geçirilen “Daredevil”, “The Punisher”, “Iron Fist” ve “Luke Cage” uyarlamalarının iptal edildiğini duyurduktan sonra sıra “Jessica Jones”a gelmişti. Disney’in kendi dijital platformunu lanse etmesinin ardından yaşanan bu gelişmeler, karakterlerin hikayelerinin Disney+ platformunda yayınlanacak yeni dizilerle devam etmesi yönünde beklenti oluşturmuştu. Ancak Krysten Ritter cephesinden gelen yeni bir açıklama, belirsizliğe son noktayı koydu.

    TVLine’a konuşan Ritter, “Karakteri tekrar oynar mıyım? Sanmıyorum. Onu yeterince oynadığımı düşünüyorum. İçim gerçekten rahat. Bu sayfanın kapanmasıyla ilgili içim rahat” dedi. Dizinin baş senaristi Melissa Rosenberg de başrol oyuncusuyla benzer düşünceleri paylaşarak “Hikayenin gerçekten sona erdiğini düşünüyorum. Asla ‘asla’ dememek lazım ancak yeni hikayeler anlatmaya hazırım.”

    Öte yandan Netflix ve Marvel arasında yapılan anlaşma gereği, olası bir Marvel uyarlamasının yeniden hayata geçirilmesi için dizinin iptalinin üzerinden iki yıl geçmesi gerekiyor. Bu durumda potansiyel bir “Jessica Jones” uyarlaması en erken 2021’de izleyiciyle buluşabilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top