Hesabım
    ‘Big Little Lies’ın senaristi David E. Kelley’den Yeni Dizi!

    ‘Big Little Lies’ın senaristi David E. Kelley, çok satan ‘Lincoln Lawyer’ romanını uyarlıyor

    “Big Little Lies”ın ünlü senaristi David E. Kelley’nin yeni projesi belli oldu. Emmy ödüllü senarist, Michael Connelly’nin çok satan romanı “Lincoln Lawyer”ı ekrana taşıyacak.

    CBS kanalında geliştirme aşamasında olan “Lincoln Lawyer” uyarlaması, Los Angeles’ta yaşayan sıradışı avukat Mickey Haller’ın çeşitli dava süreçlerinde yaşadığı maceraları takip edecek. Ünlü roman daha önce 2011’de beyazperdeye de uyarlanmış; anakaraktere Oscar ödüllü aktör Matthew McConaughey hayat vermişti.

    “Lincoln Lawyer”ın yürütücü yapımcı kadrosunda David E. Kelley’e romanın yazarı Michael Connelly ve Ross Fineman eşlik edecek. 

    Michael Connelly’nin romanlarından esinlenen ekrana taşınan bir diğer dizi olan “Bosch” Amazon tarafından hayata geçiriliyor. Dizinin başrolünde dedektif karakterini Titus Welliver canlandırıyor.

    David E. Kelley son dönemde ekranda “Big Little Lies”, “Mr. Mercedes” ve “Goliath” gibi yapımlarda boy gösterdi. Ünlü senarist ayrıca Nicole Kidman’ın imzasını taşıyan HBO imzalı mini dizi “The Undoing”de de görev alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top