Hesabım
    "Siyah Kristal: Direniş Çağı"nın Kadrosuna Dev İsimler Katıldı

    "Siyah Kristal: Direniş Çağı"nın oyuncu kadrosu genişliyor.

    Siyah Kristal: Direniş Çağı'nın kadrosundan yeni güncellemeler var. Amerikalı yönetmen Jim Henson’ın 1982 tarihli sevilen filmi The Dark Crystal'ın animasyon dizi uyarlamasında seslendirme kadrosuna katılan isimler dikkat çekti. İkoniik dizi Game of Thrones'un Cersei Lannister'ı olarak akıllara kazınan Lena Headey, Ocean's 8 filminden hatırladığımız ve yakın zamanda The Prom müzikalinin film uyarlamasında boy göstereceği açıklanan Awkwafina ve 1979 yılında başlayıp günümüzde bile devam eden Alien serisinin ikonik oyuncusu Sigourney Weaver dizinin kadrosuna katılan yeni isimler oldu.

    On bölümden oluşan animasyon dizinin hikayesi, filmde yaşanan olayların 10 yıl öncesinde geçecek. Dizi konu olarak, dünyayı kurtarmak için zorlu bir yolculuğa atılan Gelfling kahramanlarını takip edecek. Netflix’te yayınlanacak dizi hakkında konuşan Cindy Holland, “Dünyanın her yerinden ailelerin bu özgün karakterleri nasıl bir araya getirdiğimizi görmesi için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

    Jeffrey Addiss ve Will Matthews'ın yarattığı dizinin orijinal seslendirme kadrosunda Taron EgertonAnya Taylor-JoyNathalie EmmanuelCaitriona BalfeHelena Bonham CarterAndy SambergAlicia VikanderHarris DickinsonToby JonesNatalie Dormer ve Mark Hamill gibi ünlü isimlerin yer aldığı daha önceden açıklanmıştı.

    "Siyah Kristal: Direniş Çağı" ilk sezon bölümleriyle 30 Ağustos'ta Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top