Hesabım
    Leonardo DiCaprio'lu "The Beach"in Devamı Çekilebilir!

    Danny Boyle, The Beach hakkında açıklama yaptı.

    Usta yönetmen Danny Boyle, Leonardo DiCaprio başrollü The Beach filminin devamının gelebileceğini açıkladı. Yarın vizyona girecek olan komedi filmi Yesterday'in tanıtımı için The Independent'a konuşan başarılı yönetmen, dram ve macera türündeki olası bir The Beach devamı hakkında bilgiler verdi.

    1999 yapımı dram ve macera türündeki The Beach filmine yeni bir dizi eklenebileceğinin müjdesini Danny Boyle verdi. Usta yönetmen, bu filmin The Beach'in geçmişine gidebileceğini açıkladı. Ancak bu kez beyaz perdeye aktarılmayıp televizyon projesi yapılacak. The Beach'in izleyicileriyle buluşmasının ardından tam 20 yıl sonra ortaya atılan dizi projesi hakkında Danny Boyle şu sözleri sarf etti: "The Beach geri dönebilir. Amy Seimetz The Beach'i aldı ve televizyon için bir prequel yaptı. Yine aynı karakter var, ama şimdiyi konu ediniyor. Biraz akıl karışıklığı yaratıyor. Gördüğünüzde ilginizi çekecek. İlk iki metni okudum. FX'te yapmak için cesaretleri var mı bilmiyorum, ama asla bilemezsiniz."

    Annihilation ve Ex Machina filmleriyle adından söz ettiren yönetmen Alex Garland'in kitabından uyarlanan orijinal filmin konusu ise şöyleydi: Richard ülkesinden Thailand'a kadar macera aşkından güç alarak yol alan Amerikalı bir serüvencidir. Zihnindeki tek şey, teknolojinin ve bilgisayarların kendi düzenini dayattığı modern ama çürük toplumdan uzak bir yerde, bir barınak edinebilmektir. Bangkok'taki ucuz bir otelde konaklarken ilginç bir Fransız çiftle tanışır. Ayrıca otelin bir diğer konuğu ise Daffy adında, Richard'la benzer ilgi alanları olan bir adamdır. Daffy, dünyada daha önce kimsenin girmediği bir sahilin varlığından söz eder. Üstüne üstlük bu sahilin yerini sadece kendisinin bildiğini ekler. The Beach'in oyuncu kadrosunda The Revenant ile Oscar ödülünün sahibi olan ve şimdilerde Once Upon A Time In Hollywood filmiyle adından söz ettiren Leonardo DiCaprio'nun yanı sıra Daniel York, Virginie Ledoyen, Guillaume CanetRobert Carlyle gibi isimler yer alıyordu. Film, dünya çapında 144 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top