Hesabım
    Liam Hemsworth Ekrana Transfer Oluyor

    Liam Hemsworth ekrandaki ilk başrolü için Quibi platformuyla anlaştı

    Son aylarda dikkat çekici isimleri kadrosuna katan Quibi platformu, son olarak ünlü aktör Liam Hemsworth ile el sıkıştı. Avustralyalı yıldızın, şirketin aksiyon ve gerilim türündeki bir projesinin başrolünde yer alacağı açıklandı.

    Liam Hemsworth’ü başrole taşıyan yapımın ismi henüz açıklanmazken aktörün hayat vereceği karakterin detayları duyuruldu. Dizi konu olarak, hayatı ve ailesi için mücadele eden birinin ne denli ileri gidebileceğini sorguluyor. Hemsworth dizide, hamile olan eşi ölümcül bir hastalığa yakalanan ve onu yaşatmak için son derece tehlikeli bir teklifi kabul eden Dodge Maynard’i canlandıracak. Dodge katıldığı bu tehlikeli oyunda, bir noktadan sonra avcı değil av konumunda olduğunu keşfedecektir.  

    Dizinin senarist koltuğu “Sopranos”un senaristi Nick Santora’ya emanet edilirken yönetmen koltuğunda Phil Abraham görev yapacak. Hemsworth, diziyle birlikte Amerikan televizyonundaki ilk başrolünü üstlenmiş olacak.

    2020’de piyasaya girmeye hazırlanan Quibi platformunun işbirliği yaptığı isimler arasında Steven Spielberg, Guillermo del Toro, Antoine Fuqua, Sam Raimi, Jason Blum, Steven Soderbergh, Catherine Hardwick ve Anna Kendrick de var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top