Hesabım
    'Lord of the Rings' Dizisinde Yönetmen Belli Oldu!

    'Lord of the Rings' uyarlamasının yönetmen koltuğu J.A. Bayona'ya emanet edildi

    Amazon’un iddialı “The Lord of the Rings” uyarlamasında ilk iki bölümün yönetmen koltuğu J.A. Bayona’ya emanet edildi.

    Beyazperdede "The Orphanage", "The Impossible" ve "Jurassic World: Fallen Kingdom" gibi filmlerle adından söz ettiren Bayona projeyle ilgili hislerini şöyle açıkladı: “J.R.R. tüm zamanların en sıradışı ve ilham verici hikayelerinden birini yarattı. Çok eski hayranlarından biri olarak, bu olağanüstü ekibe dahil olmak benim için çok büyük bir onur ve keyif. izleyicileri Orta Dünya’ya götürmek ve daha önce hiç duyulmamış bu hikayeyle Second Age’in mucizelerini keşfe çıkarmak için sabırsızlanıyorum.”

    “The Lord of the Rings” uyarlaması, filmde yaşananların 3000 yıl öncesinde, Second Age döneminde geçecek. Second Age dönemi Morgoth’un sürgünüyle başlıyor ve 3441 yıllık bir süreci kapsıyor. Bu dönemde Sauron’un yükselişi, yüzüğün yaratılışı ve "Nazgûl"ların ortaya çıkışı gibi birçok önemli gelişme yaşanıyor. Bugüne dek hayata geçirilmiş en yüksek bütçeli dizi olmaya hazırlanan yapım, yaklaşık 500 milyon dolarlık bir bütçeyle kotarılıyor.

    Bayona aynı zamanda Belén Atienza ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda da görev yapacak. Dizinin senaryosunu JD Payne ve Patrick McKay’in başını çektiği bir senaryo grubu kaleme alırken Bryan Cogman danışman olarak görev yapıyor.

    “The Lord of the Rings” uyarlamasının 2021 içerisinde prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top