Hesabım
    'Stranger Things'ten Mike ve Eleven Aşkını Anlatan Video Geldi

    Netflix, 'Stranger Things' karakterleri Mike ve Eleven'ın aşkını anlatan özel bir video yayınladı

    Stranger Things'in 3. sezonu bugün itibarıyla Netflix'te prömiyer yaparken platformun YouTube hesabında yeni bir video yayınlandı. Dizinin en popüler karakterlerinden Eleven ve Mike arasında gelişen aşkı gözler önüne seren video, iki karakterin ilk karşılaştıkları andan itibaren yaşadıklarına ve ilişkilerindeki dönüm noktalarına yer veriyor.

    Netflix'in en hit orijinal yapımlarından biri olan "Stranger Things" yeni sezonunda da başlıca rollerinde Winona RyderFinn WolfhardNoah SchnappMillie Bobby BrownCara BuonoNatalia DyerJake BuseyJoe KeeryCharlie HeatonDacre MontgomeryCary Elwes ve Francesca Reale gibi isimleri buluşturuyor. 

    Matt ve Ross Duffer'ın ekrana taşıdığı üçüncü sezon, 1985 yazında Hawkins kasabasında meydana gelen maceraları takip ediyor. Dufferlar yeni sezonun esin kaynaklarını şöyle açıklamıştı: “Hem en eğlenceli hem de en iğrenç sezonumuz olacak. John Carpenter’ın The Thing’inden esinlendik. Cronenberg’ten esinlendik. Biraz George Romero hissi de olacak. Yeni sezonda, önceki sezonlarda yeterince hürmet edemediğimiz korku filmleri ve korku ustaları var.”

    "Stranger Things"in 3. sezonu Netflix platformunda izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top