Hesabım
    'Akira'nın Devam Dizisi 'Orbital Era' İçin Hazırlıklar Başladı

    Katsuhiro Otomo, 'Akira'nın devam dizisi 'Orbital Era'nın müjdesini verdi

    Los Angeles'ta düzenlenen Anime Expo'da konuşan Katsuhiro Otomo, kült film "Akira"nın devam dizisi için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

    "Akira"nın yönetmeni, orijinal Akira mangasının yaratıcısı Katsuhiro Otomo, bir panel esnasında, kült filmin devamı niteliğinde olan ve "Orbital Era" adını taşıyan dizinin yönetmen koltuğuna geçeceğini açıkladı. Otomo'nun senaryosunu da kamele aldığı dizi, yakın bir gelecekte inşa edilen bir uzay kolonisinde geçecek. Aksiyon dolu hikaye, burada yaşayan bir grup gencin yazgılarını değiştirme mücadelesini işleyecek. 

    1988 yapımı unutulmaz animasyon "Akira", önümüzdeki yıl içerisinde 4K versiyonuyla Japonya'da yeniden vizyona girmeye hazırlanıyor. Türün klasiklerinden biri olarak kabul gören film, 2019 yılında yaşanan post apokaliptik bir atmosferde geçiyor. Dünya savaşında kullanılan gizemli bir silahın Tokyo'yu yerle bir etmesinin üzerinden 30 yıl geçmiştir. Tokyo'nun yerine inşa edilen Neo-Tokyo, teknoloji çağının tüm karakteristiklerini taşırken kaotik şehir, mafya ve terör himayesinden kurtulamamıştır. İki eski dost olan Tetsuo ve Keneda'nın gizli bir askeri üsse sızmaları hem kendilerinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir.

    Döneminin en yüksek bütçeli animasyonu olan "Akira", Hollywood tarafından yeniden beyazperdeye taşınıyor. Taika Waititi'nin yönettiği film, 2021'de beyazperde izleyicisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top