Hesabım
    'American Horror Story: 1984' Kadrosundaki İlk İsim Belli Oldu

    Eylül'de prömiyer yapmaya hazırlanan 'American Horror Story: 1984' kadrosu şekilleniyor

    American Horror Story”nin dokuzuncu sezonunda oyuncu kadrosuna Angelica Ross dahil oldu.

    Yakın dönemde bir diğer Ryan Murphy dizisi “Pose” ile ekrana gelen Angelica Ross, dizide iki sezon boyunca Candy Abundance Ferocity adlı karaktere hayat verdi.

    Her iki dizinin de yaratıcısı Murphy gelişmeyi sosyal medya hesaplarından şöyle duyurdu: “Angelica Ross’u Candy Abundance Ferocity rolündeki performansı için alkışlamam gerekiyor. Gerçek bir yıldız ve yeteneğin serpilişini izlemek büyük bir hediye. O her zaman bizim Candy’miz olarak kalacak; dizimiz büyük bir kayıp yaşıyor. Dünya Angelica’yı daha çok tanıyacağı için mutluyum. O, unutulmaz bir rolle American Horror Story ailesine katılıyor. Angelica’yı tarih yazdığı, #PoseFX’ten #AHS1984’a geçtiği için tebrik ediyorum. #AHS ailesine hoş geldin!"

    “American Horror Story: 1984”un konusu henüz açıklanmazken yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtım 1980’lerin slasher filmlerine gönderme yapıyordu. Yeni sezon kadrosunda yer alacağı kesinleşen ilk isimler Emma Roberts ve Gus Kenworthy olurken hafta başında Sarah Paulson’ın ilk kez ana rollerden birinde boy göstermeyeceği, bir ihtimal cameo olarak geri döneceği duyurulmuştu.

    “American Horror Story: 1984” 18 Eylül’de FX ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top