Hesabım
    Amazon 'Paper Girls' Çizgi Romanını Ekrana Uyarlıyor

    Amazon'un çizgi roman uyarlamaları arasına Brian K. Vaughan imzalı 'Paper Girls' ekleniyor

    Brian K. Vaughan ve Cliff Chiang’ın yarattığı çizgi roman serisi "Paper Girls" Amazon platformu tarafından ekrana taşınıyor. 

    Image Comics etiketiyle yayınlanan bilim kurgu serisi, küçük bir Amerikan kasabasında gazete dağıtıcısı olarak çalışan 12 yaşındaki Erin, MacKenzie, KJ ve Tiffany'nin maceralarını işliyor. Cadılar Bayramı'nın ertesi sabahı, her zamanki gibi dağıtım yapmak üzere dışarı çıkan kızlar, kasabanın gelecekten gelen gizemli bir güç tarafından ele geçirildiğini keşfedip akıl almaz bir maceranın içerisine sürüklenirler. 

    2015 yılından bu yana okurla buluşan ve eleştirmenlerden tam not alan seri, ay sonunda son baskısını gerçekleştirecek. Uyarlamanın başsenarist ve showrunner koltuğu "Toy Story 4"ün senaristlerinden Stephany Folsom'a emanet edildi. 

    Dizide yürütücü yapımcı olarak görev yapmaya hazırlanan yazar Brian K. Vaughan, ekranda "Marvel’s Runaways" ve "Y: The Last Man" gibi yapımların yaratım sürecinde rol aldı. Ünlü yazar ayrıca efsanevi dizi "Lost"un da senaristlerinden biriydi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top