Hesabım
    Netflix Dizisi 'Mindhunter'ın 2. Sezon Tarihi Belli Oldu

    Netflix'in sevilen suç dizisi 'Mindhunter' 2. sezonuyla Ağustos'ta geri dönüyor

    Netflix’in orijinal yapımlarından “Mindhunter2. sezon bölümleriyle 16 Ağustos’ta geri dönmeye hazırlanıyor.

    David Fincher imzalı suç dizisi, neredeyse iki yıllık bir aranın ardından izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun prömiyer tarihi, dizinin yürütücü yapımcısı ve yönetmeni David Fincher’ın katıldığı bir podcast programında duyuruldu. 

    ‘Atlanta çocuk cinayetleri’ temalı yeni sezonla ilgili ipuçları da veren Fincher sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer her detaya girmek isterseniz Atlanta çocuk cinayetleriyle ilgili üç sezonluk bir dizi yapabilirsiniz. Devasa genişlikte trajik bir hikaye. Dokuz saatlik arka planımız yeterli olmadı…” Fincher son olarak yeni sezon kadrosuna Sierra McClain’in dahil olduğunu da ekledi.

    İki FBI ajanının dahil olduğu tüyler ürpertici davaları konu edinen “Mindhunter” yeni sezonunda, 1979-1981 yılları arasında Atlanta’da yaşanan cinayetleri işleyecek. Başlıca rollerde Anna TorvJonathan GroffHolt McCallany, Hannah Gross ve Damon Herriman boy gösteriyor.

    Joe Penhall’ın yarattığı dizinin yönetmen kadrosunda Fincher’ın yanı sıra Asif Kapadia, Tobias Lindholm ve Andrew Douglas görev yaptı.

    "Mindhunter"ın 2. sezonu 16 Ağustos'ta Netflix'te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top