Hesabım
    Henry Cavill'li 'The Witcher' Uyarlamasından Yeni Kare!

    'The Witcher'ın dizi uyarlamasından Henry Cavill'li bir kare yayınlandı

    Netflix'in ekrana taşıdığı "The Witcher" uyarlamasından Henry Cavill'li bir kare daha yayınlandı.

    Merakla beklenen dizinin yeni görselinde, Henry Cavill'i başkarakter Geralt of Rivia'nın kostümü içinde görüyoruz. Hayranları heyecanlandıran asıl detay ise karakterin sadık dostu Roach'un ilk kez görücüye çıkması oldu.

    Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı çok satan romanlardan uyarlanan "The Witcher", büyücü Rivyalı Geralt'ın maceralarını takip ediyor. Yaratık avcısı Geralt, insanların geri kalan varlıklardan daha tehlikeli olduğu bu evrende hayatta kalmaya çalışır. Kader yollarını güçlü bir büyücü ve genç bir prensesle kesiştirdiğinde ise üçü birlikte sınırları zorlayan bir yolculuğa koyulurlar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Freya AllanAnya ChalotraJodhi MayMimi NdiweniTherica Wilson-ReadMillie BradyAdam LevyBjörn Hlynur Haraldsson ve MyAnna Buring gibi isimler boy gösterecek.

    Andrzej Sapkowski'nin sekiz romandan oluşan fantastik serisi, hit video oyunu Witcher'ın da çıkış noktası olmuştu. Oyunun dünya çapında popüler olmasıyla birlikte romanlar, çizgi roman serisi ve masa oyunu olarak da piyasaya sürüldü. 

    Lauren Schmidt Hissrich'in imzasıyla, 8 bölüm halinde ekrana taşınan "The Witcher" 2020'de Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top