Hesabım
    Hit Gençlik Dizisi 'Gossip Girl' Geri Dönüyor

    'Gossip Girl'ün devam dizisi HBO'nun dijital platformunda izleyici karşısına çıkacak

    Manhattan’ın elit gençleri “Gossip Girl”ün devam dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. WarnerMedia’dan ilk sezon onayını alan dizi, şirketin HBO ile birlikte kurduğu dijital içerik platformu HBO Max'te izleyici karşısına çıkacak.

    Bir süredir gündemde olan devam projesi, “Gossip Girl” finalinin sekiz yıl sonrasında yaşananları takip edecek. Hikaye, orijinal serideki karakterlerin yerine, aynı lisede okuyan bir grup öğrencinin gündelik hayatını ve Gossip Girl adlı dedikodu blogunun okulda yarattığı etkiyi takip edecek.

    Devam dizisinin birer saatlik 10 bölüm halinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda orijinal dizinin yapımcıları Joshua SafranJosh SchwartzStephanie Savage ve Leslie Morgenstein görev yapıyor.

    2012’de ekrana veda eden “Gossip Girl”, Cecily von Ziegesar’ın aynı adlı gençlik romanlarından uyarlanmıştı. Manhattan’da lüks yaşamlar süren bir grup gencin hikayesini işleyen dizi başrollerde Blake LivelyLeighton MeesterChace Crawford, Penn Badgley, Ed Westwick ve Taylor Momsen buluşturdu.

    HBO ve WarnerMedia ortaklığında hayata geçirilen HBO Max platformu Netflix, Hulu ve Disney + ile rekabet etmeye hazırlanıyor. Platformda yer alacağı duyurulan diziler arasında şimdilik “Friends”, “Batwoman” ve “Katy Keene” gibi yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top