Hesabım
    'Fargo'nun 4. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    'Fargo'nun 4. sezonunda kadroya Jack Huston, Jason Schwartzman ve Ben Whishaw dahil 12 isim eklendi

    "Fargo"nun 4. sezonunda başrol Chris Rock’a kimlerin eşlik edeceği belli oldu. FX imzasıyla ekrana taşınan hit dizinin oyuncu kadrosuna Jack Huston, Jason Schwartzman ve Ben Whishaw dahil 12 yeni isim eklendi.

    Schwartzman’ın Josto Fadda adlı karaktere hayat vereceği dizide Whishaw’ı Rabbi Milligan; Huston’ı ise Odis Weff rolünde izleyeceğiz. Başrol Chris Rock, en küçük oğlunu düşman aileye kaptıran ve karşılığında bu ailenin oğlunu yetiştirmek zorunda olan bir karaktere hayat verecek.

    Kadroya eklenen diğer isimler arasında Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruno, Anji White, Francesco Acquaroli, Emyri Crutchfield ve Amber Midthunder var.

    “Fargo”nun 4. sezonu, 1950’li yıllarda Kansas City’de yaşanan bir hikayeyi takip ediyor. Biri İtalyan, diğeri Afro-Amerikan iki mafya ailesinin rekabetini konu edinen hikayede ailelerden birinin başındaki isim ölünce dengeler alt üst oluyor. Noah Hawley’nin yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı dizi, yürütücü yapımcılar Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield ve John Cameron’ın imzasıyla ekrana taşınıyor.

    "Fargo"nun 4. sezonu önümüzdeki yıl içerisinde FX ekranlarında prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top