Hesabım
    Henry Cavill'lı "The Witcher"dan İlk Fragman!

    Henry Cavill'lı "The Witcher"dan ilk fragman yayınlandı.

    Henry Cavill başrollü The Witcher uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. San Diego Comic Con aracılığıyla gelen fragman sosyal medyada da büyük beğeni kazandı. DC Comics sinema evreninin Superman'i olarak akıllara kazınan Henry Cavill bu kez sarı, uzun saçlarıyla karşımıza çıkıyor.

    Andrzej Sapkowski'nin kaleme aldığı çok satan romanlardan uyarlanan "The Witcher", büyücü Rivyalı Geralt'ın maceralarını takip ediyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Geralt of Rivia'nın epik maceralarını işleyen dizi, karakterin tehlikeli bir sırra sahip genç bir prenses ve güçlü bir büyücüyle karşılaşmasını ve ardından birlikte atıldıkları destansı yolculuğu takip ediyor. Yaratık avcısı Geralt, insanların geri kalan varlıklardan daha tehlikeli olduğu bu evrende hayatta kalmaya çalışır. Kader yollarını güçlü bir büyücü ve genç bir prensesle kesiştirdiğinde ise üçü birlikte sınırları zorlayan bir yolculuğa koyulurlar.

    Andrzej Sapkowski'nin sekiz romandan oluşan fantastik serisi, hit video oyunu Witcher'ın da çıkış noktası olmuştu. Oyunun dünya çapında popüler olmasıyla birlikte romanlar, çizgi roman serisi ve masa oyunu olarak da piyasaya sürüldü. 

    Lauren Schmidt Hissrich'in imzasıyla, 8 bölüm halinde ekrana taşınan "The Witcher" dizisinin kadrosunda ayrıca Freya AllanAnya ChalotraJodhi MayMimi NdiweniTherica Wilson-ReadMillie BradyAdam LevyBjörn Hlynur Haraldsson ve MyAnna Buring de yer alıyor. 

    "The Witcher" 2020'de Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top