Hesabım
    Merakla Beklenen "Snowpiercer" Dizisine İlk Bakış

    "Snowpiercer" dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

    Merakla beklenen Snowpiercer dizisinden ilk tanıtım nihayet geldi. Bong Joon-ho’nun 2013 yapımı kült filminden esinle ekrana taşınan dizi, bir süredir yapım temelli sorunlarla boğuştuğu için ertelenmek zorunda kalmıştı. Bundan üç yıl önce sipariş edilen dizinin önce 2018, sonrasında ise 2019 içerisinde izleyiciyle buluşması bekleniyordu. Ancak 2. sezon onayını şimdiden almayı başaran yapım için heyecan dorukta!

    San Diego Comic Con'dan gelen fragmana bakacak olursak dizi için heyecanlanmakta sonuna kadar haklıyız. “Snowpiercer”ın başlıca rollerinde Jennifer ConnellyDaveed DiggsMickey SumnerSusan ParkBenjamin HaighSasha FrolovaRowan Blanchard ve Katie McGuinness yer alıyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Scott Derrickson ve James Hawes ikilisi bulunurken filmin yönetmeni Bong Joon-ho yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    Dizi konu olarak, insanlığın büyük bölümünün yok olduğu; geriye kalanların ise Snowpiercer adlı bir lokomotifte yaşamlarını sürdürebildiği bir düzende geçiyor. Dünya buz kütlesine dönüştükten sonra oluşturulan bu devasa tren, birbirinden adaletsiz ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapacaktır...

    TNT’nin genel müdürü Brett Weitz dizinin çok yakın bir dönemde ekranlardaki yerini alacağını ve şimdiden 2. sezon onayını almış durumda olduğunu duyurmuş, “Snowpiercer, girift hikaye anlatımı, etkileyici görselliği ve birinci sınıf oyunculuklarıyla kanalın drama tarafını güçlendirecek harika bir dizi. Bu dizinin uzun ömürlü olacağına ve seyircimizin böylesine sosyal, politik ve çevresel meseleleri ele alan fantastik bir dünya karşısında büyüleneceğine inanıyoruz.” diye eklemişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top