Hesabım
    "Star Trek: Picard"tan San Diego Comic Con Tanıtımı!

    "Star Trek: Picard" dizisinden yeni bir tanıtım var.

    Bilim kurgu türündeki Star Trek: Picard dizisinden yeni bir tanıtım geldi. Sinema ve dizi camiasının altın madeni olan San Diego Comic Con'dan gelen yeni tanıtımda Patrick Stewart’ın ikonik Jean-Luc Picard karakterine yeniden merhaba diyoruz.

    Gelen fragman, Brent Spiner'in Data rolünde, Jonathan Del Arco'nun Hugh the Borg rolünde ve Star Trek: Voyager'ın Jeri Ryan'ının Seven of Nine rolünde geri döndüğünü doğrular nitelikte... Ayrıca Marina Sirtis,de Komutan Deanna Troi ve Jonathan Frakes de Riker olarak geri dönüyor.

    Alex KurtzmanJames Duff ve Akiva Goldsman'ın ekrana taşıdığı dizinin oyuncu kadrosunda Stewart’a Alison PillMichelle HurdEvan EvagoraIsa BrionesSantiago Cabrera ve Michelle Hurd eşlik ediyor. İlk iki bölümün yönetmen koltuğunda Hanelle Culpepper yer aldı.

    CBS All Access tarafından ekrana taşınan dizi, “Star Trek: The Next Generation”da ve dört farklı “Star Trek” filminde görünen Picard karakterinin hikayesini takip edecek.

    Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Patrick Stewart, Alex Kurtzman, Michael Chabon, Akiva Goldsman, James Duff, Heather Kadin, Rod Roddenberry ve Trevor Roth görev yapıyor. Dizinin 2020'nin başlarında seyircilerle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top