Hesabım
    ‘Designated Survivor’ ve ‘Tuca and Bertie’ Ekrana Veda Ediyor

    Netflix dizileri ‘Designated Survivor’ ve ‘Tuca and Bertie’ yeni sezon onaylarını alamadı

    Netflix

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan “Designated Survivor” ve “Tuca & Bertie” dizileri platform tarafından iptal edildi. 

    Kiefer Sutherland’in başrolünde yer aldığı “Designated Survivor”, düşük mevkide bir kabine sekreterinin ABD Başkanlığına yükselmesini konu ediniyor. Dizi, Washington’daki bir saldırının ardından, hükümet görevlilerinin çoğunun öldürülmesiyle başlıyor. Amerika’nın geleceği artık alt düzey bir kabine çalışanı olan Tom Kirkman’ın elindedir. Saldırının sorumluları için arayış sürerken Tom Kirkman hiç hazır olmadığı bu görevin sorumluluklarını yerine getirmeye ve basamakları tırmanmaya başlayacaktır.

    İlk iki sezonuyla ABC ekranlarına gelen dizi, kanal tarafından iptal edilmiş sonrasında ise Netflix’e transfer olmuştu. Netflix geçtiğimiz Eylül ayında dizinin 3. sezon onayını duyurmuştu.

    David Guggenheim ve Jeff Melvoin'ın yarattığı dizinin oyuncu kadrosunda Adan CantoLaMonica GarrettKal PennMaggie QNatascha McElhone ve Taner Buchanan gibi isimler boy gösteriyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Mark Gordon, Suzan Bymel, Simon Kinberg, Aditya Sood ve Peter Noah görev yaptı.

    Animasyon dizi “Tuca & Bertie” ise ilk sezon prömiyerini geçtiğimiz Mayıs’ta gerçekleştirmişti. Otuz yaşındaki iki kuş kadının maceralarını işleyen dizi Lisa Hanawalt’ın imzasıyla ekrana taşındı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top