Hesabım
    The Walking Dead Spin-Off'undan İlk Teaser!

    The Walking Dead evreni genişlemeye devam ediyor.

    The Walking Dead evrenini devam ettirecek olan ve henüz adı The Walking Dead Spin-Off olarak açıklanan diziden ilk teaser yayınlandı. Teaser'da, karakterler için yapılan consept art ile yeni The Walking Dead dünyasını yakından tanıma imkanı yakalıyoruz.

    2010 yılından bugüne başrolüne Andrew Lincoln'ı alarak devam eden The Walking Dead dizisi için yeni bir spin-off projesi hayata geçiriliyor. Yeni The Walking Dead Spin-Off projesinde bu kez genç isimler yer alacak. Dizi, zombi işgalinin ardından korkunç bir hal alan dünyada doğan çocukların büyüyerek korunaklı bölgelerinden dışarıya adım atmasını konu edinecek. Teaser'da dizide yer alacak olan çocuklar, yaşadıkları dünyayı anlatıyor ve onların anlattıklarına göre çizilen consept artlar gösterime sunuluyor. The Walking Dead Spin-Off dizisinin oyuncu kadrosunda Annet Mahendru, Aliyah Royale, Nicolas Cantu, Diane Crooke, Hal CumpstonAlexa Mansour gibi isimler yer alıyor. Dizi hakkında San Diego Comic-Con'da düzenlenen bir panelde yapımcı Scott M. Gimple konuşmuş ve henüz adı belli olmayan The Walking Dead Spin-Off'unun daha önce bu evrende yer alan Alexandria isimli güvenli bölge benzeri bir yerde geçtiğini ifade etmişti. Çocuklar önünde sonunda bu bölgeden dışarı çıkacak ve dış dünyadaki ölümcül tehlikelerle karşı karşıya kalacaklardır.

    Bilindiği üzere The Walking Dead'in daha önce de spin-off dizisi çekilmişti. Fear The Walking Dead isimli dizi zombi işgalinin ardından hayatta kalmayı başaran başka karakterlerin yaşadıklarına dayanıyordu. Başrolünde ise Lennie James, Alycia-Debnam CareyMaggie Grace gibi isimler yer alıyordu. Fear The Walking Dead ise Ağustos ayı içerisinde yeni bölümleriyle karşımıza çıkmaya devam edecek. Ayrıca The Walking Dead'in bir de beyaz perdede gösterime sunulacak olan filmi çekilecek. Bu filmin oyuncu kadrosuna yalnızca Andrew Lincoln ve Pollyanna McIntosh eklendi.

    The Walking Dead Spin-Off'u izleyicileriyle AMC kanalında sonbahar aylarında buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top