Hesabım
    Game of Thrones'da Drogon Neden Demir Tahtı Yaktı?

    Game of Thrones senaryosunun yayınlanan bölümü bu soruya yanıt veriyor.

    Dünyayı kasıp kavuran, ancak son sezonunun hayranları tatmin etmemesiyle çabucak unutulan dizi Game of Thrones hakkında yeni bir detay paylaşıldı. Bu detay ise final bölümünde yer alan Demir Taht'ın yakılma sahnesiyle ilgiliydi. Senaryonun bu kısmı yayınlanarak, izleyicinin aklındaki soruların giderilmesi sağlandı.

    Kit HaringtonEmilia Clarke ve Peter Dinklage'ın başrolünü paylaştığı Game of Thrones, son sezonuyla çoğu hayran tarafından olumlu karşılanmamıştı. Son sezonda Daenerys'in öldürülmesi, Jon'un tahta geçememesi ve Bran'in sanki yıllardır bunu planlıyormuş ve tüm katliamları göz ardı ediyormuş gibi davranıp tahta geçmesi, hayranların kızması için yeterli sebebi veriyordu. Dizide genel olarak tek mantıklı davranan canlının Drogon olduğu gözlerden kaçmayan bir durum olmuştu. Drogon, Daenerys'in ölümünden sonra Demir Taht'ı yakarak tüm bu katliamlara neden olan şeyi tamamen yok etmişti. Ancak Drogon bunu bilerek mi yapmıştı? Şimdi ise bu sorunun cevabını veren bir metin paylaşıldı. Tahtın yok olma sahnesinin yayınlanan senaryosunda şu sözler yer alıyordu: "Drogon tüm dünyayı yakmak istiyor, ama Jon'u öldürmeyecek. Arka duvardaki ateşi soluyor, büyük kırmızı bloklardan geri kalanları aşağıya doğru patlatıyor. Ateş tahtı temizlerken olanlara Jon'un omzu üzerinden bakıyoruz. Drogon'un gazabının hedefi değil, yalnızca felakete yakalanan aptal bir seyirci."

    Bilindiği üzere Game of Thrones'un son sezonu her ne kadar beğenilmese de, Emmy Ödülleri'nde aldığı adaylıklarla dizi rekor kırmış bulunuyor. Her dizinin yaratıcıları oyuncularını Emmy'ye aday gösterirken, Game of Thrones'da oyuncuların kendini aday gösterdiği de ortaya çıkan ilginç detaylardan biri oluyor. Emilia Clarke ve Kit Harington En İyi Kadın ve En İyi Erkek Oyuncu kategorilerinde aday gösterilirken, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Gwendoline ChristieLena HeadeySophie Turner ve Maisie Williams aday gösterilirken; En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde ise Alfie AllenNikolaj Coster-Waldau ve Peter Dinklage Emmy adaylığı almış bulunuyor.

    Emmy Ödül Töreni 23 Eylül tarihinde düzenlenecek ve ödüller sahiplerine teslim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top