Hesabım
    Jensen Ackles "Supernatural" Sonrası Ne Yapacak?

    15 sezonluk efsane sona ererken..

    Televizyonun en uzun soluklu fantastik korku serisi Supernatural'ın ilk bölümünün yayına gelmesinden itibaren, tam on dört yıl geçti. Eric Kripke'nin yaratıcısı olduğu dizinin iki başrolü; Winchester kardeşleri oynayan Jared Padalecki ve Jensen Ackles, Supernatural ailesinde büyüdü, hatta yaşlandılar.

    20 bölümlük 15. sezonu ile veda etmeye hazırlanan ve toplamda 327 bölüm olarak ekranan gelen dizi ve gelecek planları hakkında TCA basın turunda konuşan Jensen Ackles; “Hiç bitmeyeceğini düşündüğüm uzun bir yolculuktu, sanırım bir süre sadece uzaklamak istiyoruz. Ne kadar derseniz, bilmiyorum. Elbette kapıları kapatmaya, köprüleri yakmaya hazır değilim. Bu aptallık olur. Şu an üzerinde çalıştığım yeni bir proje var mı? Yok. Ancak gelecekte yeni projeler konuşur muyuz? Neden olmasın. " dedi.

    Dizinin yapımcılarından Andrew Dabb ise Winchester Kardeşler'in bu kez hayatla veya ölümle gerçekten yüzleşeceklerini ve bunun nihai bir son olacağını belirtti.

    Jared Padalecki ve Jensen Ackles, dizi başladığından beri yayınlanan tüm bölümlerde yer aldılar. Rol arkadaşları Misha Collins ise 2008 itibari ile onlara katılarak 135 bölümde oynadı. 

    Supernatural'ın final sezonu 10 Ekim 2019'da başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top