Hesabım
    Maya Hawke, "Stranger Things"deki Karakteri Hakkında Konuştu

    Robin ve Steve arasındaki ilişki hakkında Maya Hawke açıklama yaptı.

    Netflix'in sevilen dizisi "Stranger Things"de Robin karakterine hayat veren Maya Hawke, karakteri hakkında ve karakterinin Steve ile olan ilişkisi hakkında açıklama yaptı. -Dikkat spoiler içerir- Bilindiği üzere Robin'in dizide biseksüel mi, yoksa gay mi olduğu tartışma konusu olmuştu.

    Başrolünde Millie Bobby BrownWinona Ryder, David Harbour, Finn WolfhardJoe Keery gibi isimlerin yer aldığı Stranger Things dizisine bilindiği üzere üçüncü sezonda yeni karakterler katılmıştı. Bu karakterlerden biri de internet aleminin Uma Thurman ve Ethan Hawke'ın kızı olması nedeniyle çok sevdiği Maya Hawke'ın canlandırdığı Robin karakteri olmuştu. Robin, Steve'in çalıştığı dondurmacıda çalışıyor ve Steve ile Dustin ikilisinin arasındaki yerini almayı başarmıştı. Ayrıca herkes Robin'in Steve için Nancy'nin yerini alması gerektiğini düşünüyordu. Ancak Steve, Robin'den hoşlandığını söylese de Robin ona biseksüel ya da gay olduğunu belirtici bir cevap vermişti. Maya Hawke, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Çekimler boyunca, Steve ve Robin'in birlikte olmaması gerektiği hissine kapıldık. Robin gay. Geriye dönüp daha önceki bölümleri izlediğimde bile, bu karar apaçık ortadaydı. Duffer Kardeşler ve ben ve Shawn Levy, çekimler sırasında çokça konuştuk ve dördüncü ve beşinci bölümleri çekene kadar gerçek gibi değildi. Bence nihai kararı vermiş olduk. Bu işbirlikçi bir konuşmaydı ve gerçekten, gerçekten, gerçekten gittiği yönden mutluyum." Ayrıca Hawke şu szöleri ekledi: "Robin'i sevdim ve sahip olduğum her şeyi verdim. Onu mümkün olduğunca çok boyutlu ve insan yapmaya çalıştım ve insanların onu sevmesini istedim."

    Stranger Things'in üçüncü sezonu Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkmayı sürdürürken, yeni sezonun gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top