Hesabım
    "Titans"ın 2. Sezonundan Fragman!

    Titans dizisinden yeni bir fragman geldi.

    DC Evreni'nin sevilen dizilerinden biri olan Titans, 2. sezonuyla karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. Greg BerlantiAkiva Goldsman ve Geoff Johns'un yaratıcısı olduğu Titans dizisinin 2. sezon fragmanı ise resmi olarak gösterime sunuldu. Yayınlanan fragmanda yeni sezonun aksiyonunun tavan olacağını şimdiden görebiliyoruz!

    İlk sezonu 2018 yılında yayınlanan Titans dizisinden bir fragman yayınlandı. Titans, bir grup genç kahramanı konu ediniyor. Çizgi film olarak yayınlanan ve filmleri çekilen Teen Titans'ın gerçek oyuncularla çekilen versiyonu olan Titans, Dick Greyson ve özel güçlere sahip olup garip bir karanlık güç tarafından ele geçirilen Rachel Roth'un kendilerini Cehennem'e dönen Dünya'nın ortasında bulmalarına odaklanıyor. Onlara katılan isimler arasında Starfire ve Beastboy yer alıyor. Bir araya gelen ekip, düşmanlarına karşı mücadele veriyorlar. İkinci sezonla birlikte Titans'a yeni isimler ekleniyor. Superboy olarak karşımıza Joshua Orpin çıkacakken, Deathstroke rolüyle Esai Morales'i ikinci sezonda izleyeceğiz. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Teagan Croft, Brenton Thwaites, Anna Diop, Ryan Potter, Alan Ritchson, Minka Kelly gibi isimler de bulunuyor.

    DC Evreni, dizi dünyasını bu yıl birçok diziyle genişletti. İlk sezonun ardından iptal edilen "Swamp Thing", "Black Lightning", "Young Justice: Outsiders" ve "Harley Quinn" gibi yapımlar da bu diziler arasında yer alıyor. Ayrıca süper kahramanların hükümranlığı küçük ekranlarda devam ediyor. Bunu devam ettiren yapımlaradan biri de son dönemlerin en beğenilen dizisi The Boys oluyor.

    Titans, 2. sezonuyla birlikte 6 Eylül tarihinde ekranlarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top