Hesabım
    Orlando Bloom ve Cara Delevingne’li "Carnival Row"dan Yeni Fragman!

    Orlando Bloom ve Cara Delevingne başrollü "Carnival Row" dizisinden yeni fragman geldi.

    Merakla beklenen Carnival Row dizisinden yeni bir fragman seyircilerin beğenisine sunuldu. Hollywood'un gözde aktörlerinden olan yakışıklı oyuncu Orlando Bloom ve Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nun güzel yıldızı Cara Delevingne'in başrollerini paylaştığı fantastik türü dizi, mitolojik varlıklarla dolu bir evrende geçiyor.

    Fragmanda peri mültecilerinin yaşadığı zorlu koşulları görebiliyoruz. İnsanların hükmündeki Burg şehrine komşu olan bölgeye sığınan fantastik mültecilerin sorunları yalnızca bakımsız yaşam alanlarıyla da sınırlı kalmıyor. Rycroft Philostrate isimli dedektif, peri kadınlardan birinin vahşice öldürülmesi ile birlikte cinayeti araştırmaya gönderiliyor. Araştırması sırasında da peri halkının sakinlerinden biri olan genç  Vignette Stonemoss ile duygusal bir yakınlaşma yaşıyor. İkili cinayetin ardındaki caniyi bulmak için birlikte çalışmaya başlıyorlar.

    René Echevarria ve Travis Beacham ikilisinin yarattığı dizinin oyuncu kadrosunda Waj AliLeanne BestMaeve DermodyArty FroushanJamie Harris, Jared Harris, Tamzin Merchant, Scott Reid, Anna Rust, Indira Varma ve Tracey Wilkinson gibi isimler de yer alıyor.

    30 Ağustos’ta prömiyer yapmaya hazırlanan “Carnival Row” Amazon Prime Video'da izleyici karşısına çıkacak. Dizi 8 bölümden oluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top