Hesabım
    "Godfather of Harlem" Dizisinden Yeni Tanıtım Geldi

    "Godfather of Harlem" dizisinden yeni video var.

    Epix tarafından ilk sezon onayı verilen Godfather of Harlem dizisinden yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Amerikan tarihinin en zorlu dönemlerinden birinde, yeraltı suç dünyası ve medeni haklar hareketinin çarpışmasını göreceğimiz "Godfather of Harlem" dizisinin başrolünü ünlü oyuncu Forest Whitaker üstleniyor. 

    Dizinin konusu; 70’li yıllarda geçen dizi, dönemin en güçlü mafya liderlerinden Bumpy Johnson’ı takip ediyor. 60’larda hapse giren Bumpy Johnson, 10 yıl sonra özgürlüğüne yeniden kavuştuğunda, bir dönem hükmettiği mahallenin geçirdiği dönüşümü görür. Bölge bir süre önce İtalyan mafyası tarafından ele geçirilmiştir. Bumpy kontrolü yeniden kazanmak için Genovese ailesine savaş açar. Bu süreçte en büyük yardımı radikal papaz Malcolm X’ten alacaktır...

    Dizinin oyuncu kadrosunda Homecoming ve Catch 22 gibi iddialı dizilerde boy gösteren Rafi GavronGiancarlo EspositoVincent D’OnofrioIlfenesh HaderaNigel Thatch, Lucy Fry, Kelvin Harrison Jr., ve Antoinette Crowe-Legacy gibi isimler yer alıyor. On bölümden oluşan suç dizisinde Bumpy Johnson karakterine Forest Whitaker hayat veriyor. Dizide Gavron’u genç gangster Ernie Nunzi rolünde izleyeceğiz. Genovese ailesine katılmanın hayallerini kuran yakışıklı Ernie, acımasız, hırslı ve gözüpek bir genç olarak karşımıza çıkacak. Dizide Malcolm X'e ise Nigél Thatch hayat veriyor.

    Narcos’un yaratıcılarından Chris Brancato ve Paul Eckstein’ın imzasını taşıyan Dizinin yürütücü yapımcılığını Whitaker ile birlikte Nina Yang BongioviJames Acheson ve Markuann Smith üstleniyor. Dizi 29 Eylül'de seyircilerin karşıına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top