Hesabım
    İngiltere, "Friends" Hakkında Endişeli!

    Friends, İngiltere'de geçtiğimiz yıl en çok izlenen dizi oldu.

    David Crane ve Martha Kauffman'ın yaratıcısı olduğu Friends dizisi hakkında İngiltere'de endişeli sesler duyulmaya başlandı. Dizinin bitmesinin üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen, Friends hala en çok izlenen dizi olma ünvanına sahip.

    1994 yılında başlayan ve başrollerinde Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa KudrowMatt LeBlanc ve Matthew Perry'nin yer aldığı sit-com dizisi "Friends" etkisini izleyiciler üzerinde sürdürmeye devam ediyor. 2004 yılında 10 sezonun ardından yayınını bitiren dizi, hala en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Hatta, yayınlanan raporlara göre dizi, geçtiğimiz yıl online streaming platformları üzerinden İngiltere'de en çok izlenen dizi oldu. Aradan 15 yıl geçmesine rağmen hala ülkenin en çok izlenen dizisi olması, yapımcıları endişelendirdi. Şimdilerde Netflix'te yer alan dizi, haklarının satın alınması üzerine bir süre sonra HBO Max kanalına geçiş yapacak. Friends, izleyicilerin büyük beklentilerine rağmen ülkemizdeki Netflix platformuna getirilmeyi başaramamıştı.

    İngiltere'nin online streaming platformları üzerinden en çok izlenen ikinci show programı ise bir talk-show olan ve Amazon Prime'da yayınlanan The Grand Tour oldu. Onu takip eden yapımlar, Netflix'te yayınlanan Penn Badgley ve Elizabeth Lail başrollü "You" dizisi; Kristen Bell başrollü cennet-cehennem temalı komedi dizisi "The Good Place" ve 2013'ten beri yayınına devam edilen komedi türündeki Brooklyn Nine-Nine dizisi oldu. Friends ve The Grand Tour dışındaki bu üç dizi ülkemizde de Netflix online streaming platformunda yayınlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top