Hesabım
    'Tiny Pretty Things' Romanı Dizi Oluyor!

    Netflix 10 bölüm olarak diziyi sipariş verdiğini açıklarken, oyuncu kadrosu da belli oldu...

    Netflix uyarlama yapımlarına bir yenisini katarak Sona Charaipotra ve Dhonielle Clayton’ın aynı adlı romanından uyarlanacak olan Tiny Pretty Things dizisini programına aldığını açıkladı. Oyuncu kadrosu da ilan edilen yapımın, Michael MacLennan tarafından platform için uyarlanacağı belirtildi. 

    Dizinin açıklanan oyuncu kadrosu ise Lauren Holly (Monique), Kylie Jefferson (Neveah), Casimere Jollette (Bette), Daniela Norman (June), Brennan Clost (Shane), Michael Hsu Rosen (Nabil), Damon J. Gillespie (Caleb), Bayardo De Murguia (Ramon), Jess Salgueiro (Isabel) ve Barton Cowperthwaite  (Delia) isimlerinden oluşuyor. 

    Dizisinin konusu, Amerika'nın Chicago şehrinde elit bir dans okulunda geçiyor. Archer Bale Okulu’nda eğitim gören ve tümü farklı sosyal çevrelerden gelen gençlerin tek gayesi mükemmel birer dansçı olarak eğitimi tamamlamaktır. Hayallerine ulaşmak için ailelerinden uzakta, oldukça disiplinli bir eğitim alan bu gençler için hayatta dans etmekten başka hiçbir alternatif yoktur. Ya bir yıldız gibi yükselecekler ya da tepetaklak aşağıya düşeceklerdir…

    Çekimleri Toronto’da gerçekleştirilecek olan ve ilk sezonu 10 bölüm halinde yayınlanacak dizinin 2020’de platformda yayına girmesi bekleniyor. Romanın ilk kez 2015'te yayınlandığını ve 'Shiny Broken Pieces' bir de devam romanı olduğunu ekleyelim. 

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top