Hesabım
    Kevin Smith, "He-Man" Animasyon Dizisini Hayata Geçirecek

    He-Man, yeniden animasyon dizisi oluyor.

    Birkaç neslin sevilen kahramanı olan He-Man'in yeniden animasyon dizisi olarak karşımıza çıkacağı resmi olarak duyuruldu. Gelecek zamandaki yepyeni He-Man hikayelerine odaklanacak olan animasyon dizisini hayat geçirecek olan isim ise Kevin Smith olacak.

    Clerks filmiyle tanıdığımız ve bu filmin evreninde yer alan birçok filmde Silent Bob rolüyle karşımıza çıkan Kevin Smith, yeni bir projenin yaratıcılığını üstlenecek. Bu proje ise ilk kez 1983 yılında karşımıza çıkan He-Man'in yeni hikayelerine ev sahipliği yapacak olan He-Man animasyon dizisi olacak. Geçtiğimiz hafta sonu Power-Con isimli etkinlikte yapılan açıklamaya göre He-Man dizisi Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Bu animasyon dizi projesinin adı "Masters Of The Universe: Revelation" olacak. Smith, Power-Con'da konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Mattel TV ve Netflix'e yalnızca bena Grayskull'un sırlarını emanet ettiklerinden değil, tüm evreni emanet ettikleri için sonsuz minnet duyuyorum. Revelation'da He-Man ve Skeletor arasında olabilecek son epik mücadeleyi anlatmak için klasik dönemi seçtik." 

    Bilindiği üzere başka bir He-Man projesi daha bulunuyor. Noah Centineo'nun başrolünde yer alacağı yapım Masters of The Universe isimli bir film olacak. Ancak filmde He-Man'in baş düşmanı olan Skeleton'a yer verilip verilmeyeceği henüz bilinmiyor. Söylenenlere göre filmde Skeleton yerine başka bir düşmana da yer verilebilir. 1983 yılında izleyicileriyle buluşmaya başlayan He-Man dizisi ve 1990 ve 2002 yıllarında ayrı ayrı gösterilmeye başlanan televizyon çizgi dizilerinin yanı sıra daha önce de karakter beyaz perdeye aktarılmıştı. Bu sinema filmi, 1987 yılında izleyicileriyle buluşan  Dolph Lundgren başrollü Masters of The Universe filmi olmuştu.

    Kevin Smith'in yaratıcısı olacağı He-Man animasyon serisinin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top