Hesabım
    Jon Snow'a, Game Of Thrones Finalinde Ne Oldu?

    Kit Harington, karakterinin sonundan memnunmuş!

    Görünen o ki Game of Thrones’un finalinden memnun olan nihai kişi bulundu! Kit Harington, Emmy ödülleri öncesi The Hollywood Reporter’a verdiği bir röportajda, 8 sezondur canlandırdığı karakteri Jon Snow hakkındaki soruları cevapladı. 

    Hatırlanacağı üzere Jon Snow’u en son, Castle Black (Kara Kale) ve Night’s Watch’u ve nihayetinde Wall’u ardında bırakarak, at üstünde yol alırken izlemiştik. Final bölümünden bu yana internette dolaşan teorilerden biri de - ki çok mantıksız değil- Jon Snow’un Free Folk’a katıldığı yönündeydi. 

    Kendisiyle özdeşleşen karakterine dair görüşünü “Jon’un Wall’u geride bırakıp ilerlemesi bana çok doğru, dürüst ve yerinde geldi. Hep bu insanlara ait olduğunu ifade ediyordu ve nihayet özgürlüğüne ulaştı.” sözleriyle dile getiren Harington ekliyor: “Zincirlenmek ve duvara gönderilmektense, bu onun özgürleştiği andı. Bence gerçekten güzel bir son oldu onun için. Çünkü öncesinde korkunç bir şey yapmıştı (Daenerys cinayeti) ve çok acı çekti; onun için nihai son ancak özgürleşmek olabilirdi.”

    Kit Harington’ın 71. Emmy Ödülleri’nde drama kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday olduğunu da ekleyelim.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top