Hesabım
    Star Wars Dizisi "The Mandalorian"dan Poster!

    D23 Expo başladı!

    Star Wars Evreni'ne ait olması planlanan dizi The Mandalorian'dan poster paylaşıldı. Disney'in her yıl düzenlediği etkinlik olan D23 Expo, bugün itibariyle başladı ve etkinliğin ilk paylaşımı da Pedro Pascal başrollü The Mandalorian oldu.

    Game of Thrones'un sevilen karakteri Oberin Martel'e hayat veren ve aynı sezon içerisinde diziden ayrılan Pedro Pascal, Star Wars Evreni'nin yeni dizisi The Mandalorian'da başrol olarak yer alıyor. The Mandalorian dizisi bilindiği üzere Disney+ online streaming platformunun orijinal dizilerinden biri olacak. Dizi, The First Order öncesini ve İmparatorluk'un yıkılmasından sonrasını konu edinecek. The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. Karakter, ilk Star Wars üçlemesinde yer alan Jango ve Boba Fett'e benzetiliyor. The Mandalorian'ın yolu Gina Carano'nun canlandırdığı Cara Dune ile kesişir. Cara Dune, Cumhuriyet'e bağlı olan askerlerden biri olarak biliniyor. Cara, yolu The Mandalorian ile kesiştiği zaman, bulunduğu yere alışmaya çalışmakla meşguldür. The Mandalorian'ın görevi ise bir kafa avcısının verdiği görevi yerine getirmektir.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Pedro Pascal'ın yanı sıra Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid AbtahiWerner Herzog ve Nick Nolte gibi isimler yer alıyor. The Mandalorian'ın yapımcısı ise Marvel Sinematik Evreni'nde Hope olarak tanıdığımız ve Iron Man filmlerini yöneten Jon Favreau oluyor. Dizinin Disney+ platformunun açılmasının ardından 12 Kasım tarihinde izleyicileriyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

    D23 Expo etkinliği, 23 Ağustos'ta başlamış bulunuyor. Bitiş tarihi ise 25 Ağustos olarak biliniyor. Bu süreçte Robert Downey Jr. da dahil olmak üzere birçok Disney emekçisine ödül takdim edilecek. Marvel ve Disney filmlerinin gelecekleri hakkında konuşulacak ve çeşitli bilgiler verilecek. Ayrıca Star Wars'un son üçlemesinin üçüncü filmi "Star Wars: The Rise of Skywalker" ile ilgili yeni detayların gelebileceği de söyleniyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top