Hesabım
    "WandaVision"dan Konsept Sanat Posteri Yayınlandı!

    D23 Expo'da WandaVision'dan poster geldi!

    Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nin başrolünde yer alacağı Disney+ dizisi "WandaVision" dizisinden poster yayınlandı. Marvel ile başka işlere de imza atan Andy Park tarafından konsept sanatı şeklinde tasarlanan poster, Disney etkinliği olan D23 Expo'da yayınlandı.

    Kasım ayında açılacak olan Disney+ platformu birçok orijinal diziye ev sahipliği yapacak. Özellikle artık beyaz perdede yer almayacak olan Marvel yıldızlarının kendi özel dizileri platform üzerinden yayınlanacak. Bu diziler arasında Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldier, What / If ve WandaVision gibi yapımlar bulunuyor. WandaVision, Scarlet Witch ve Vision kahramanlarını hikayesinin odağına alacak. Ayrıca Kat DenningsKathryn HahnRandall ParkTeyonah ParrisWyatt Russell, Emily VanCamp gibi oyuncular da dizide yer alacak.

    Diziden paylaşılan konsept sanat posterinde Wanda Maximoff ile Vision'ı sıradan bir çift olarak görüyoruz. Scarlet Witch ve Vision'ı son olarak Avengers: Endgame'de izlemiştik. İkili, Thanos'un sonsuzluk eldiveniyle küle dönüşmüştü. Avengers: Endgame'de ise Iron Man sayesinde evrene geri dönmüşlerdi. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacak olan WandaVision'ın yanı sıra Scarlett Witch'i bir yapımda daha göreceğiz. Bu yapım ise Benedict Cumberbatch başrollü Doctor Strange: In The Multiverse of Madness olacak. Doctor Strange'in devam filmi korku türünde olacak ve 7 Mayıs 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    Disney+ platformunda gösterime sunulacak olan WandaVision'ın ise 2021'in bahar aylarında yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top