Hesabım
    Dickinson Dizisinden İlk Teaser Video Yayınlandı!

    Emily Dickson'ın genç kızlık günlerine hazır mısınız?

    Apple TV Plus platformunun yeni sezon içeriklerinden olan Dickinson dizisinden ilk teaser video yayınlandı. Dönem komedisi olarak çekilen dizinin ilk videosunda Dickinson ailesinin konağına misafir olup, genç Emily Dickinson’ın kendisini keşfedişini izliyoruz.

    Dizi Amerikalı şair Emily Dickinson’ın yaratıcı bakış açısına odaklanırken, 19. yy’daki toplum, cinsiyet ve aile yapısı gibi konuları da yine Dickinson’ın gözünden işleyecek. Henüz ilk teaser dahi genç kızın yerleşik aile değerleriyle nasıl zıtlaştığına tanık oluyoruz.

    Coen Kardeşlerin 2010 tarihli İz Peşinde filminde “Mattie Ross” performansıyla seyrettiğimiz Hailee Steinfeld, bu dizinin başrolü olarak Emily Dickinson’a hayat veriyor. Steinfeld, bu filmdeki performasıyla henüz 14 yaşında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığını elde etmişti. Dizinin oyuncu kadrosunda kendisine Anna Baryshnikov (Lavinia Dickinson), Adrian Enscoe (Austin Dickinson), Ella Hunt (Sue Gilbert), Toby Huss (Edward Dickinson), Jane Krakowski (Mrs. Dickinson), Gus Birney (Jane Humphreys) ve Chinaza Uche (Henry) isimleri eşlik ediyor.

    İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan projenin yaratıcısı, The Affair dizisinde de imzası olan Alena Smith; yönetmen koltuğunda ise bol ödüllü sinemacı David Gordon Green oturuyor.

    Apple TV Plus platformunun en iddialı içeriklerinden olan “Dickinson” dizisi New York şehrinde yer alan ve doğal güzellikleriyle de bilinen, kırsal Old Bethpage bölgesinde çekildi. Dizinin bu sonbaharda seyircisiyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top