Hesabım
    'First Ladies’ Projesi Obama'sını Buldu!

    Viola Davis, yeni dizi projesinde Michelle Obama'yı canlandıracak.

    Showtime’ın yeni projesi ‘First Ladies’ dizisinde Michelle Obama’yı canlandıracak isim belli oldu: ödül avcısı oyuncu Viola Davis!

    Dizi, Amerika’nın en çok göz önünde olan eşlerini ekrana taşırken, First Lady’lerin kişisel ve politik hayatlarını da ele alacak. Amerika tarihine başkanların eşleri üzerinden kadın gözüyle bakan yapımda, birinci sezonun Eleanor Roosevelt, Betty Ford ve Michelle Obama üzerine odaklanması bekleniyor.

    Yapımcılığını Showtime ve Lionsgate TV firmalarının ortaklaşa üstlendiği projede Davis’in aynı zamanda dizinin uygulayıcı yapımcılarından olduğunu da ekleyelim.

    Barrack Obama’nın hanımefendiliği ile öne çıkan eşi Michelle Obama’ya hayat verecek olan Viola Davis, 3 kez Oscar Ödülü’ne aday gösterilmiş (2011-The Help –En İyi Kadın Oyuncu), (2009 – Doubt - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu) ve 2016’da Fences filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Davis ayrıca, 2015 yılında How to Get Away with Murder dizisinde canlandırdığı "Annalise Keating" karakteriyle En İyi Kadın Oyuncu ödülüne uzanmıştı; başarılı oyuncu bu yıl da aynı kategoride adaylığını koruyor. 

    Showtime'ın önümüzdeki günlerde projeye hız vereceği de gelen bilgiler arasında. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top