Hesabım
    Sacha Baron Cohen'li "The Spy"dan Fragman!

    The Spy fragmanı görücüye çıktı.

    Netflix'te yayınlanacak olan yeni tarihi ajan dizisi "The Spy"dan fragman yayınlandı. Mini dizi olarak gösterime sunulacak olan The Spy'ın başrolünde, genellikle komedi filmlerinde izlediğimiz Sacha Baron Cohen yer alıyor.

    6 bölümden oluşan mini dizi The Spy'dan bir fragman paylaşıldı. Dizide Sasha Baron Cohen'in karakteri Eli Cohen isimli bir Mossad ajanı olacak. Ülkesine hizmet etmek için ajanlık yapan Eli, ona verilen yeni kimliğe alışmaya çalışıyordur. Aynı zamanda evli olan Eli'ın çifte yaşamı, karısıyla ve çevresiyle olan ilişkisini zedeliyordur. The Spy, gerçek bir hikayeden ilham alınarak ekranlara aktarıldı. Mossad ajanı olan Eli, 1960'lı yıllarda gizli bir şekilde Suriye'ye gönderilir. Cohen, burada ordu liderleri ve zengin insanlarla fazlasıyla yakın olarak Suriye'nin İsrail karşıtı planlarını öğrenecektir.

    The Spy'ın yönetmen koltuğunda Homeland, The Red Sea Diving Resort, Dig, Hatufim gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Gideon Raff oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Borat, Les Miserables, Bruno, Who Is America, Diktatör gibi yapımlarda karşımıza çıkan ünlü komedyen Sacha Baron Cohen; The AmericansHot Zone yapımlarından tanıdığımız Noah Emmerich; Hadar Ratzon Rotem, Nassim Si Ahmed, Yael Eitan, Mourad Zaoui gibi isimler yer alıyor. 

    6 bölümlük mini dizi The Spy, 6 Eylül tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top