Hesabım
    Manifest Dizisinin 2. Sezonundan Teaser Video Yayınlandı

    Dizinin merakla beklenen 2. sezonundan taze video geldi!

    NBC'nin nefes kesen dizisi Manifest'in 2. sezonundan teaser video paylaşıldı. ‘Everything Has Changed' ('Her Şey Değişti') başlığı ile yayınlanan videoda yeniden 828 no'lu uçuştan tansiyon yükselten bir sahne izliyoruz. 

    Baş rollerde Melissa Roxburgh (Michaela Stone) ve Josh Dallas'ı (Ben Stone) seyrettiğimiz dizide kendilerine Athena KarkanisJ.R. RamirezLuna BlaiseJack Messina ve Parveen Kaur isimleri eşlik ediyor.  

    Jeff Rake'in yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcıları arasında Hollywood'un öncü isimlerinden Oscar ödüllü Robert Zemeckis yer alırken, dizinin senarist kadrosunda ise Bobak EsfarjaniCartozian Wilson ve Margaret Rose Lester isimlerini görüyoruz.

    “Manifest”in ilk sezonunda bir türbülans sonrası kendisinden haber alınmayan, Montego Air havayollarına ait 828 no'lu uçuşun yere indikten sonra başlayan, esas hikayesini izlemiştik. Uçak yere inmesine iniyordu ama uçağın havada geçirdiği birkaç saat boyunca dünyada tam beş yıl geçmişti ve yakınları dahil herkes uçağın içindekilerin öldüğünü zannediyordu. Gizemli bir şekilde geri dönen yolcuları, geride bıraktıkları hayatlarda beklenmedik sürprizler karşılamıştı. 

    Dizinin 2. sezonunun 2020'de yayınlanması bekleniyor.  

    Bakalım ikinci sezon hangi hikayeleri karşımıza getirecek? 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top