Hesabım
    Naomie Harris, HBO'nun 'The Third Day' Projesine Katıldı!

    İki ödüllü oyuncu aynı projede!

    HBO and Sky (Studios) ortak yapımcılığında hayata geçirilen The Third Day projesine Jude Law'dan sonra yeni katılan isimlerden biri de Naomie Harris oldu! 

    6 bölüm olarak planlanan projenin senaryosu, İngiltere kıyılarındaki gizemli bir adaya çıkan Sam'in bu adada başına gelecekleri konu alıyor. Sam (Jude Law) adanın 'garip' yerlileri ile tanıştıkça ve onların sıra dışı alışkanlıklarına ve ritüellerine de şahit olacaktır. Bir gün adaya bir yabancı daha gelir, sorularına cevap arayan bir kadın (Naomie Harris)... 

    Bu haliyle dizinin "Summer," (Yaz) ve "Winter" olarak iki bölüme ayrılacağı, ilk bölümde Sam'i izlerken ikinci bölümde Harris'in karakterine odaklanacağını belirtelim. "Summer" bölümlerinin yönetmenliğini Marc Munden üstlenirken, Philippa Lowthorpe ise "Winter" bölümlerini yönetecek. Her iki ismin de ayrıca dizinin uygulayıcı yapımcıları olduğunu ekleyelim. 

    Yayın tarihi henüz belli olmayan dizinin kadrosunda ayrıca Gianni Calchetti, Amer Chadha-Patel, Paddy Considine, Greg Draven, Simon Lyshon, Katherine Waterston, Emily Watson, Freya AllanTom Lawrence ve Will Rogers yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top