Hesabım
    Michael Sheen, Chris Tarrant Oldu! Görenler Onu Tanıyamadı!

    Michael Sheen yeni projesi için hazır!

    Başarılı oyuncu Michael Sheen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Michael Sheen yeni dizisi için ünlü radyosu Chris Tarrant kılığına girdi. Quiz isimli diziden ilk görüntü ise sosyal medya üzerinden paylaşılmış oldu.

    AMC kanalında yayınlanacak olan Quiz isimli üç bölümden oluşması planlanan yeni dizi Quiz'den ilk kare yayınlandı. Quiz, bir zamanlar yayınlanan Who Wants To Be A Millionaire yarışması sırasında 2001 yılında yaşanan skandalı konu edinecek. Skandalda Charles Ingram isimli bir adam, kazanılabilecek en yüksek rakamı kazanmıştı. Ancak bunun ardından adamın aslında hile yaptığı ortaya çıkmıştı. Duruşma Southwark Crown Mahkemesi'nde gerçekleştirildi. 2003 yılında ise Ingram sonunda suçlu bulunarak hapse atıldı. Programın sunucusu ise Chris Tarrant'ın ta kendisiydi. Tarrant, daha sonradan yaptığı açıklamada, Ingram'in hile yaptığından hiç şüphe duymadığını ifade etmişti.

    Masters of Sex, Good OmensThe Good Fight gibi yapımların usta oyuncusu Michael Sheen ile Dangerous Game, Real Crime, Doctor Who gibi yapımlarla tanınan Martin Alexander'ın başrolünü paylaştığı ve AMC ekranlarında yayınlanacak olan Quiz'in ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top