Hesabım
    Netflix'ten Bir Güney Kore Dizisi Daha Geliyor!

    Yönetmen koltuğunda ödüllü sinemacı Dong-hyuk Hwang oturuyor.

    Netflix, Güney Kore prodüksiyonlarına bir yenisini daha eklediğini ilan etti. Yeni dizi projesinin adı 'Round Six' olarak açıklanırken, yönetmen koltuğunda tarihi drama The Fortress (Namhansanseong) filmiyle Asya kıtasında pek çok ödüle layık görülen Dong-hyuk Hwang oturuyor.

    Dizi konu itibariyle kazanana 10 milyon dolarlık bir ödülün vaat edildiği bir 'hayatta kalma' oyununu ve tabii ki oyuncularını merkeze alıyor. Kendi kişisel hayatlarında pek çok nedenle başarısızlığa uğramış bir grup insan, bir gün gizemli bir davet alırlar. Bu bir oyun davetidir ve kazanan kişi 10 milyon dolarlık büyük ödülün de sahibi olacaktır. Oyunun lokasyonu bilinmemektedir ve son bir kazanan oluncaya dek oyuncular bu lokasyonda kilitli kalacaktır...

    Dizinin, yönetmen Dong-hyuk Hwang için de uluslararası camiaya açılacağı ilk yapım olduğu belirtiliyor. "Round Six projesinin Netflix aracılığı ile uluslararası bir seyirci kitlesi ile buluşacak olması beni şimdiden heyecanlandırıyor" sözleriyle duygularını paylaşan yönetmen dizinin başarısından da oldukça umutlu olduğunu ekliyor. 

    Sadece Güney Kore'de değil Netflix'in dünya çapında platformlarında da yayınlanacak dizinin yayın tarihi ise henüz belirsiz. 

    Netflix Güney Kore pazarı için daha önce Kingdom, Designated Survivor: 60 Days ve Love Alarm gibi orijinal yapımların da yapımcılığını üstlenmişti ve Svaha: The Sixth Finger gibi vizyona giren Güney Kore filmlerini de platformda seyircisiyle buluşturmuştu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top