Hesabım
    Ryan Murphy, Ewan McGregor Başrollü "A Chorus Line" İçin Harekete Geçti!

    Mini dizi A Chorus Line, tasarımcı Halston'ı konu edinecek.

    Efsanevi moda tasarımcısı Roy Halston Frowick'in yaşamını konu edinecek olan mini dizi "Halston" için çalışmalara başlandı. Ryan Murphy'nin yaratıcısı olacağı "A Chorus Line"ın başrolünde Obi Wan Kenobi olarak bir kez daha karşımıza çıkacak olan Ewan McGregor yer alıyor.

    Amerikan modasını yönlendiren ünlü tasarımcı Roy Halston Frowick'in yaşamı mini dizi olarak Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak. 1990 yılında yaşamını yitiren Halston, minimalist tasarımları ile tüm dünya tarafından tanınıyordu. Tasarımcının yakın dostları arasında eleştirel - aykırı sanatçı Andy Warhol, Judy Garland'in kızı Amerikan şarkıcı ve oyuncu Liza Minelli ve Mick Jagger'ın eski eşi insan hakları aktivisti Bianca Jagger bulunuyordu. Halston, 1960'lı yıllarda New York'ta açtığı mağazanın ardından 80'li yıllara gelince büyük bir üne kavuştu.

    American Horror Story ve Glee'nin yaratıcısı olan Ryan Murphy, Halston'ın yanı sıra birçok belgeseli hayata geçirmeyi planlıyor. Bu projelerden birinin 80'li yıllara damgasını vuran bir lezbiyen çiftle ilgili olacağı biliniyorken diğerinin Andy Warhol ile ilgili olacağı söylenenler arasında yer alıyor. Murphy'nin şimdilerde gündemde olan projesi ise Hollywood oluyor. Hollywood, bir nostaljik Hollywood güzellemesi olacak. Yönetmen, AHS'nin vazgeçilmez oyuncularından biri olan usta isim Jessica Lange ile çalışmayı düşünüyor. Eğer bu gerçekleşirse Lange, dizide eski Hollywood yıldızı Marlene Dietrich'i canlandıracak. Tüm bu gelecek projeler üzerinden Murphy çalışmalarını sürdürürken, American Horror Story'nin son sezonu 1984 ve Gwyneth Paltrow başrollü The Politician yayına girmeye hazırlanıyor.

    Ewan McGregor başrollü "A Chorus Line"ın ne zaman hayat geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top