Hesabım
    Kurtlar Vadisi, Netflix'te mi Devam Edecek?

    Dedikodu hız kesmeden yayılıyor.

    Yıllardır televizyon ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi'nin yayın hayatına devam edecek olmasıyla ilgili bir dedikodu gündeme geldi. Bu dedikodu ise, Necati Şaşmaz'ın Netflix ile anlaşma yapması hakkında oldu.

    Sosyal medyada yer alan bir söylentiye göre, online streaming platformu Netflix'te Kurtlar Vadisi devam dizisinin yer alması mümkün. Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin, 2002 yılından bugüne aralıklarla yayınlanan 10'un üzerinde sezonu olduğu biliniyor. Ayrıca Kurtlar Vadisi: Irak, Kurtlar Vadisi: Filistin gibi birçok beyaz perdeye aktarılan filmi de bulunuyor. Söylentiler dahilinde yer alan bilgilerde bu kez dizinin Kurtlar Vadisi: Kaos adıyla yayınlanacağı bulunuyor. Eğer proje gerçekleştirilirse, Necati Şaşmaz'ın senaristi olduğu dizinin 2020 yılında izleyicileriyle buluşması planlanıyor. Dizinin başrolünde Şaşmaz'a Defne Samyeli eşlik edecek. Dizinin konusu ise 15 Temmuz hakkında olacak. Ancak konu hakkında henüz resmi hiçbir açıklama bulunmuyor. Kurtlar Vadisi için, son olarak yayınlanmak üzere Kanal D ve TRT ile anlaşma sağlanmış, ancak anlaşmalar bozulmuştu.

    Tahmin edilenlere göre henüz resmi bir açıklama yapılmamasının nedeni, Netflix'in gündeminde başka bir konunun yer alması. Bu konu ise RTÜK ile olan durum. RTÜK, geçtiğimiz ay içerisinde yaptığı açıklamayla birlikte artık her platformun kendisine başvurarak lisans alması gerektiğini belirtmişti. Ayrıca artık internet platformları da sıkı bir şekilde denetleme altına girecek. Netflix, yaptığı bir açıklamayla Türkiye'den ayrılmayacaklarını, RTÜK'ün de henüz sıkı bir sansür denetlemesinde bulunmadığını belirtmişti. Netflix'ten gelen açıklamaya göre öncelik çocukları korumak olacak. Netflix'in RTÜK konusunu halletmesinin ardından Kurtlar Vadisi Kaos duyurusunu yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top