Hesabım
    Dirty John'un 2. Sezon Başrolü Christian Slater ve Amanda Peet

    2. sezonda yeni bir cinayet hikayesi geliyor..

    Bravo kanalı tarafından ekrana taşınan ve 2. sezonunda da USA Network'e geçiş yapan, bizim ise Netflix'te izleme şansı bulduğumuz, geçtiğimiz yılların en popüler podcast programlarından biri olan ve yayınlandığı günden bu yana 25 milyon kez indirilen Dirty John podcastinden uyarlanan dizinin 2. sezonu, değişikliklerle geliyor. 

    Yeni bir cinayet hikayesi ile ekrana gelecek olacak antolojik dizini iki yeni başrolü var; Dirty John'da bu sezon başrollerde Christian Slater ve Amanda Peet'i izleyeceğiz. Dan ve Betty Broderick çiftinin hikayesini anlatacak olan dizi; 60'larda yeni evli bir çiftin hayatına odaklanacak. Hatırlarsanız ilk sezonda zengin kadınların hayatına girerek onları büyük bir yalana ortak eden ve hayatlarını cehenneme çeviren bir adamın hikayesini izlemiştik.

    Dirty John'un bu sezonunun kadın bakış açısına daha fazla yer vereceği, dolayısıyla hikayeyi Betty'nin gözünden izleyeceğimiz belirtilirken, dizinin yaratıcısı Alexandra Cunningham'a Jessica Rhoades ve dizinin ilk sezonunun kadın başrolü Connie Britton'un yapımcı olarak eşlik edeceği açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top