Hesabım
    "Washington Black" Sterling K. Brown Sayesinde TV'ye Uyarlanıyor

    Washington Black'in yapımcılığını Sterling K. Brown üstlenecek.

    This Is Us dizisinin ödüllü yıldız oyuncusu Sterling K. Brown, hayata geçirilecek olan bir dizinin yapımcısı olarak yerini aldı. Brown, Kanadalı yazar Esi Edugyan'ın ödüllü romanı "Washington Black"in yapımcılığını üstleniyor. Dizinin Hulu platformunda yayınlanması planlanıyor.

    Hulu bünyesinde izleyicileriyle buluşması planan Washington Black dizisi için harekete geçildi. Esi Edugyan'ın yazarı olduğu kitap, Scotiabank Giller ödülünün sahibi olup birçok ödüle aday gösterilmişti. Washington Black'in konusu ise şöyle: 11 yaşında Barbados'ta şeker tarlasında köle olarak çalışan George Washington Black, başka bir köle olan Big Kit tarafından büyütülür. Wash Black, 11 yaşına geldiğinde, işvereni ölür. Bu durumda tarlaların yönetimi yeğenine kalır. Erasmus Wilde, korkunç derecede acımasız birisidir. Her şey neredeyse eskisi gibi devam ederken, Big Kit'e farklı bir yerde çalışması söylenince işler değişir. Artık Big ve Wash, Erasmus'un evindeki işlere bakacaktır. Wash da Erasmus'un bilim adamı olan kardeşi Chistopher'ın hizmetçiliğini yapacaktır...

    Washington Black, 20th Century Fox bünyesinde geliştirilecek. Fox, geçtiğimiz aylarda kitabın haklarını satın almak için büyük bir mücadeleye girişmişti. Aynı zamanda dizinin yapımcıları arasında Selwyn Seyfu Hinds de bulunuyor. Washington Black'in yönetmenliğini üstlenmesi beklenen kişi ise Red Tales, Underground, American Crime Story, The Wire gibi yapımların ödüllü yönetmeni Anthony Hemingway oluyor. Dizinin oyuncu kadrosu için henüz düşünülen bir isim açıklanmadı. Sterling K. Brown, kendi prodüksiyon şirketi altında daha önce de Every Other Weekend isimli serinin yapımcılığında yer almıştı. Başarılı oyuncunun gelecek projeleri arasında bir aile dramı olan Waves; Blake Lively ve Jude Law ile başrolünü paylaşacağı The Rhythm Section; seslendirmesini yaptığı Frozen II ve bir spor filmi olması beklenen Rise bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top