Hesabım
    Game of Thrones Oyuncuları Emmy Törenini Sunacak!

    Emmy Ödülleri için bir resepsiyon gerçekleştirildi.

    Eylül ayı içerisinde düzenlenecek bir tören ile sahiplerine teslim edilecek olan Emmy Ödülleri'nin sunucuları açıklandı. Bu yıl, törenin ödüllerini sunacak olan kişiler, efsanevi bir final ile geçtiğimiz aylarda sona eren HBO dizisi Game of Thrones'un ekibinden oluşuyor.

    Game of Thrones ekibi oyuncuları, geçtiğimiz aylarda kendi kendilerini Emmy'ye aday göstermeleriyle gündeme gelmişti. Söylenenlere göre oyuncuları, HBO ya da diziden kimse aday olarak Emmy'ye sunmamıştı. Bu durumda iş başa düşmüş ve oyuncular bizzat Emmy'ye başvurmuştu. Bunun sonucu olarak Game of Thrones 32 dalda rekor bir adaylık almayı başarmıştı. Aday gösterilen isimler arasında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Gwendoline ChristieLena HeadeySophie TurnerMaisie Williams ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Alfie AllenNikolaj Coster-WaldauPeter Dinklage bulunuyor. Böylece dizi yayın tarihinden itibaren toplamda 161 adaylık almış oluyor. Şimdi ise açıklananlara göre Emmy Ödül Töreni'nin ödüllerini takdim edecek isimler, Game of Thrones oyuncuları olacak.

    Emmy, sunucuların bir kısmını açıkladı ve bu sunucular arasında Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster Waldau, Gwendoline Christie, Alfie Allen ve Carie Van Houten bulunuyor. Emmy Ödülleri bu yıl yurt dışında 22 Eylül gecesi, ülkemize göre ise 23 Eylül'de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top