Hesabım
    Paul Rudd'lu "Living With Yourself"ten Fragman!

    Netflix dizisi Living With Yourself'ten fragman paylaşıldı.

    Ant-Man filmlerinin yıldızı Paul Rudd'un başrolünde yer aldığı "Living With Yourself"ten yeni bir fragman paylaşıldı. Timothy Greenberg'ün yaratıcısı olduğu dizinin fragmanında bir adamın kendinin daha iyi versiyonu olabilmek için bir yöntem kullandığını ve bu yöntemin sonuçlarının fantastik olduğunu görüyoruz!

    Netflix'in yeni dizisi Living With Yourself'te Miles, hayatından pek de memnun olmayan bir adamdır. Mutsuzluğundan dolayı hem kendisi hem de çevresindekileri tedirgin eden Miles, daha iyi olabilmek için bir tedavi yöntemini denemek ister. Deneysel bir tedaviye tüm parasını veren Miles, uyandığında kendini harika hisseder ve yaşamı da daha iyiye gider. Ancak bir sorun vardır. Miles'ın bedeni klonlanmıştır ve artık iki farklı Miles vardır... Dizi hem komedi türünde olup hem de bilim kurgu türüne yaklaşarak türler arasında geziniyor.

    Living With Yourself'in başrolünde Friends, The Perks of Being A Wallflower, I Love You Man, Prince Avalance, This Is 40, Clueless, Role Models ve Marvel Sinematik Evreni'nin filmlerinin yıldız oyuncusu Paul Rudd yer alıyor. Dizide ona eşlik eden isimler arasında Hard Sun, This Way Up, Bullet To The Heart gibi yapımlardan tanıdığımız Aisling Bea; Desmin Borges, Karen PittmanZoe Chao gibi isimler yer alıyor. Living With Yourself'in yaratıcısı Timothy Greenberg'ü belgesel türündeki Wyatt Cenac's Problem Areas isimli seriden tanıyoruz.

    Living With Yourself dizisi Netlix üzerinden 18 Ekim tarihinden itibaren izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top