Hesabım
    Mr. Robot'un Yaratıcısı "Battlestar Galactica" Dünyasına Açılıyor

    Sam Esmail'den yeni proje!

    Mr. Robot'ın yaratıcı ismi Sam Esmail, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Paylaşımı ise klasikleşmiş bilim kurgu serisi Battlestar Galactica ile ilgili oldu. Başarılı yazar ve yönetmen, Battlestar Galactica evrenine adım atmak istediğini belirtti.

    Risk, Homecoming, Comet, Mr. Robot gibi yapımların başarılı ismi Sam Esmail, sosyal medya üzerinden yeni bir projeyle ilgili paylaşım yaptı. Tweet'inde şu sözlere yer verdi: "Battlestar Galactica hayranları.. Bu Ron D. Moore'un harika dizisinin yeniden çekimi değil. Neden mükemmelliği bozalım? Bunun yerine, Battlestar ruhunu koruyarak mitolojide yeni hikayeler keşfedeğiz."

    Battlestar Galactica, 1990'lı yılların Star Trek: The Next Generation'ından itibaren tanıdığımız Ronald D. Moore imzalı diziden oluşuyordu. 74 bölümden oluşan bu dizi, daha önce de aynı isimle 1970 yılında hayata geçirilmişti. Bu yapımın yaratıcısı ise Glen A. Larson olmuştu. Ronald D. Moore'un ilim kurgu türündeki dizisi, 2004 ile 2009 yılları arasında yayınlandı.

    Yeni Battlestar Galactica'nın ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top