Hesabım
    Simon Pegg ve Nick Frost'lu "Truth Seekers"a İlk Bakış!

    Simon Pegg ve Nick Frost'lu "Truth Seekers"dan ilk kareler geldi.

    Ünlü İngiliz ikili Simon Pegg ve Nick Frost'lu Truth Seekers'dan ilk kareler geldi. Amazon Prime'da seyircilerle buluşacak olan dizi, korku komedi türünde ve yarım saatlik bölümlerden oluşuyor. Dizi, paranormal olayları araştıran dedektiflerin yaşadıklarını konu edinecek.

    Simon Pegg ve Nick Frost'un Stolen Pictures isimli ortak bir prodüksiyon şirketi bulunuyor. İkili, "Truth Seekers"dizisini Stolen Pictures'ın yapımcılığında geliştiriyor. 

    Amazon Studios

    Dizide Nick Frost, Gus karakterine hayat verecek. Gus, İngiltere'nin sınır bölgesinde bir hayalet hikayesini gözlemlemek ve kamera kaydı alarak kanıtlamak amacıyla bir işe kalkışır. Gus, başka biri ile birlikte gittiği bu hayaletli bölgede hayaletli kiliseler, yer altı sığınakları, terk edilmiş hastaneler gibi birçok yeri gezmek zorunda kalır. Klişe korku hikayelerini tiye alacakmış gibi görünen Truth Seekers'da Simon Pegg'in karakterinin adı Dave olacak. Ancak Dave'in Gus'a eşlik edecek olan kişi olup olmadığı açıklananlar arasında yer almıyor. 

    Dizinin kadrosunda yer alan Malcolm McDowell Richard'ı, Samson Kayo Elton'ı, Emma D’Arcy Astrid'i, Susan Wokoma Helen'ı ve Julian Barratt da Dr. Peter Toynbee karakterini canlandıracak. Janey olarak Morgana Robinson, Mary olarak Kate Nash ve Jack olarak Kevin Eldon da dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunda Simon Pegg, Nick Frost, Nat Saunders ve James Serafinowicz'in imzası bulunuyor.

    Amazon Studios

    Dizi, İngiltere'deki hayalet gizemlerini ortaya çıkarmak ve filme almak için bir araya gelen, maceralarını herkesin görmesi için paylaşan, yarı zamanlı paranormal araştırmacılardan oluşan bir ekibi temel alıyor. Ancak, ev yapımı hayalet avcılığı gereçleriyle perili kiliselere, yeraltı sığınaklarına ve terkedilmiş hastanelere yaptıkları ziyaretlerde yaşadıkları doğaüstü olaylar giderek  daha sık, daha korkutucu ve hatta ölümcül olaya başladığında, tüm insan ırkı için kıyameti getirebilecek bir komployu ortaya çıkarmaya başlıyorlar...

    Dizinin yayın tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    Amazon Studios
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top