Hesabım
    "Kurşun" Dizisinden İlk Teaser Geldi!

    Yıldız kadrolu Kurşun dizisinden teaser yayınlandı.

    Fox'un yeni dizisi Kurşun'dan ilk teaser paylaşıldı. Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Kurşun'un teaser'ında gerçekleri arayan, hukuk mücadelesi veren insanlardan izlenimler görüyoruz. Most Production imzalı Kurşun, yakında Fox ekranlarındaki yerini alacak.

    Kurşun dizisi izleyicilerini 1970'li yılların İstanbul'una götürüyor. Adalet arayışı içerisinde olan savcı Orhan Atmaca karakterine, Diriliş Ertuğrul ile akıllara kazınan başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan hayat veriyor. Gerçeklerin peşinden koşan hırslı gazeteci Leyla Devrim olarak ise, son olarak Netlix yapımı Hakan Muhafız dizisinde izlediğimiz Burçin Terzioğlu'nu izleyeceğiz. Kurşun ile, İstanbul'un yeraltı dünyasına adım atıyoruz.

    Hatırla Gönül, Kış Masalı, Merhamet, Sil Baştan, Sıla, Çoban Yıldızı gibi yapımlardan tanıdığımız Gül Oğuz, Kurşun dizisinde proje tasarımı görevini üstleniyor. Dizi tamamen 1970'li yıllara uygun olarak çekildiği için oldukça büyük prodüksiyonlu bir proje olduğu görülüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Düzyatan ve Terzioğlu'nun yanı sıra Berrak TüzünataçSarp Akkaya, Engin ŞenkanKürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem DilligilCem Kurtoğlu gibi isimler yer alıyor. Kurşun'un yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel üstleniyor. Senaryoda ise Kerem DerenÇisil Hazal Tenim ve Ayberk Çınar’ın imzası bulunuyor.

    Fox dizisi Kurşun, yakında izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top